Här ser du våra lediga tjänster!

Eller skicka en spontanansökan till anders@anderssonsmaskin.se


Vi söker

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Anders Anderssons Maskin AB

Anders Anderssons Maskin AB startades 1974 och har idag 11 anställda.

Vår huvudsakliga verksamhet är handel, service och eftermarknad till traktorer och maskiner för jordbruk, skogsbruk och grönytor. Försäljning sker ute på fältet och vid vår anläggning, service sker i vår verkstad eller ute på fält hos kunder. Vi har även en butik för reservdelar och tillbehör.

Vårt normala arbetsområde är Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Sävsjö, Ljungby, Moheda, Älmhult och nordvästra delen av Växjö kommun.

 Nu söker vi dig, vår nya ekonomiassistent, som vill vara med på vår fortsatta framtidsresa på Anders Anderssons Maskin. Har du ett gott sifferminne och vill jobba i en ansvarstagande roll på ett växande företag? Då kan det vara dig vi söker.

 Dina arbetsuppgifter

Löpande bokföring, betalningar, hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturering, moms, skattehantering, löneadministration, månadsavslut och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration kommer att tillhöra dina vardagliga arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär därför att du kommer ha kontakt med både Skattemyndighet, bank och revisionsbyrå, men även med kunder och leverantörer.

 Din profil

Som du märker är tjänsten bred och varierad och begreppet ”allt i allo” passar denna tjänst. Som person söker vi därför dig med ett prestigelöst förhållningssätt och som trivs med arbetsuppgifter kopplade till ekonomi och administration. Du har ett öppet och flexibelt sinne och ser att du kommer trivas med att arbeta på ett företag som ständigt utvecklas. Vidare värdesätter du struktur och noggrannhet i ditt arbete och trivs i en ansvarstagande roll.

Vi värdesätter självklart din ekonomiska kunskap och ser att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och du får gärna ha en utbildning inom ekonomi eller administration. Din sociala kompetens kommer självklart underlätta din kontakt med kunder och kollegor. Men det viktigaste är att du är en flexibel medarbetare med intresse av administrativa arbetsuppgifter som känner att du självständigt kan jobba med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi jobbar i DSM affärssystem och Visma lön och ser det som betydelsefullt att du känner dig bekväm med arbete i affärs- och ekonomisystem. Svenska och engelska hanterar du i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi är ett stabilt familjeföretag där det alltid händer saker och där beslutsvägarna är korta.

Hos oss får du grepp om helheten och har möjlighet att jobba med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi månar om att hjälpa varandra och förespråkar frihet under ansvar för våra medarbetare.  Vill du vara delaktig i en spännande resa framåt, då kan tjänsten som ekonomiassistent hos oss på Anders Anderssons Maskin vara din nya utmaning.

Placeringsort: Värnamo

Omfattning 50-75 % alternativ heltid på sikt.

Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Denna rekrytering sker i egen regi och kontakter görs via mail eller direkt kontakt med någon av nedanstående.

Mail: anders@anderssonsmaskin.se

Anders Andersson 0370-207 61, 070-685 14 66

Annelie Andersson, 070-385 14 66

Johan Andersson,0370-207 63, 070-590 86 49

Rickard Andersson, 0370-207 62, 070-590 86 54

Tjänsten kommer att vara ute tills den är tillsatt. Dock tidigast den 30 augusti 2021.