Här ser du våra lediga tjänster!

Eller skicka en spontanansökan till anders@anderssonsmaskin.se


Vi söker

Ekonom/Administratör

Tjänsten innefattar ansvar för reception/kundtjänst, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, löner samt övrigt förekommande kontorsuppgifter. I tjänsten ingår även att hjälpa till i butiken vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskan om omgående start.

Kvalifikationer:
– Minst 3-årigt gymnasium inriktning ekonomi
– Goda kunskaper i engelska
– Kunskaper i tyska är meriterande
– Kunskaper kring layout och framtagning av reklam är meriterande

Välkommen med din ansökan till oss senast 2020-05-25 via e-post:
anders@anderssonsmaskin.se

För mer information ring tjänsten går det bra att kontakta Anders Andersson på telefon 0370-207 61 eller 0706-85 14 66

Verksamheten växer och vi söker nu en

Reservdels- och butiksäljare

Du kommer i första hand ansvara för försäljning av reservdelar och tillbehör till vår Grönyte- och småmaskinsverksamhet. Även behjälplig med försäljning av reservdelar till lantbruk och skog. Försäljning av mindre maskiner såsom gräsklippare, motorsågar, röjsågar och ATV-maskiner kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer även att få bistå försäljningsavdelningen med en del uppgifter såsom försäljning, iordningställande och leveranser.

Vi tror att du har någon form av fordonsteknisk utbildning alternativt en utbildning inom handel/ekonomi i grunden samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav, högre behörighet är meriterande. Goda kunskaper i engelska samt god datorvana är ett krav. Kunskaper i tyska en merit.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och bakgrund, framför utbildning och meriter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående.

Låter detta intressant? Hör av dig för mer information kring tjänsten. Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 2021-02-22 via e-post: anders@anderssonsmaskin.se

För information kring tjänsten kontakta Anders Andersson på telefon 0370-207 61 eller 070-6851466 eller Johan Andersson på telefon 0370-207 63 eller 070-5908649
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.